Voor ieder bedrijf en ieder budget een passende oplossing!

Wij winden er geen doekjes om: Het bouwen van een goede website loopt snel in de kosten. Niet omdat het opzetten van een website veel tijd kost, maar omdat de randzaken in het proces minstens zoveel tijd vereisen.

Er zijn genoeg investeringen die in de startfase van een bedrijf gemaakt moeten worden. Een volledige website is daarom voor veel starters niet weggelegd, terwijl een website júist zo belangrijk is om het bedrijf goed te vertegenwoordigen. Vooral als je als bedrijf in Groningen ook klanten wil trekken in andere steden zoals Winschoten of Veendam, is een website met de juiste kernwoorden sneller door de doelgroep vindbaar.

Wij zijn net zo gebaat bij de goede start van een bedrijf als de ondernemer zelf. Daarom kijken wij bij kleinere budgetten graag of we eerst met een simpele website kunnen beginnen. Dan is het bedrijf in ieder geval alvast online vertegenwoordigd, en kan er later altijd nog verder gebouwd worden.

Ons aanbod

WordPress

Goed ogende websites met veel uitbreidingsmogelijkheden .

Met WordPress wordt het mogelijk om zonder kennis van websites bouwen tóch je eigen webpagina’s te beheren! Dit werkt bijna net als in een normale tekstverwerker. Het is veruit het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites; 27 procent van alle sites op het wereldwijde web draaien op WordPress.

Met meer dan 52.000 uitbreidingsmogelijkheden kan WordPress vrijwel iedere gewenste functionaliteit toevoegen aan een website. Van een evenementenwebsite met verschillende bandteksten tot een sfeervolle restaurantpagina; alles is mogelijk met minimale inspanning!

Door de gebruiksvriendelijkheid voor beheerders kun je gemakkelijk je eigen pagina’s aanpassen en nieuwe artikelen toevoegen. Wij zorgen ervoor dat je een vliegende start krijgt, aansluitend op jouw wensen.

Heb je al een eigen website, maar kun je deze niet meer onderhouden? Wij kunnen ook websites overnemen / opnieuw opbouwen in WordPress. Vragen mag altijd!
Vraag een offerte aan

Webshops

Snel aan de slag met je eigen digitale winkel.

Online winkels doen het goed in de afgelopen jaren. Consumenten weten de weg naar webshops steeds beter te vinden, en hebben veel meer vertrouwen in het online afrekenen en laten bezorgen van artikelen. Omdat er geen grote doorlopende kosten zijn, wordt het ook voor beginnende kleine ondernemers mogelijk om een eigen handel te beginnen.

Een goede webshop helpt je niet alleen met het aanbieden van producten; het trekt ook bezoekers aan via Google, en neemt een deel van de administratie bij jou uit handen. We leveren volledige webshopsystemen, aansluitend op jouw bedrijf en jouw wensen. Voor de hobbyist en de grotere handel!

Vraag een offerte aan

Overname bestaande website

Heb je al een website, maar geen beheerder meer? Is jouw website verouderd en aan een nieuw likje verf toe?

Het komt vaak voor dat de beheerder van een website spoorloos verdwijnt, of de contacten na verloop van tijd zijn verzuurd. Wij kunnen jouw website overnemen en/of omzetten naar WordPress voor eigen beheer.

Het is dan wel belangrijk om te begrijpen dat het auteursrecht van de originele maker rust op een website, zelfs als je er voor hebt betaald. We helpen je graag met de regels, en kijken met jou naar een oplossing.

Vraag een offerte aan

Zit het doe-het-zelven in jouw bloed?

Met het Doe-Het-Zelf-pakket leveren wij voor jou een domeinnaam en een WordPress-installatie op. We geven je een vliegende start met Divi, een thema waarmee je met blokken je website in kunt vullen, en zelf simpelweg met klikken en typen direct je website aan kunt passen. Loop je vast? Dan helpen we je weer op weg!
Probeer het uit!
Al vanaf €150,-

Een pakket dat past.

Vooral bij een beginnende onderneming komt veel kijken, dan blijft er weinig geld over voor promotiewerk. Wij zorgen daarom ook voor pakketten waarbij je eerst een goede basis kunt leggen, en later door kunt bouwen. Zo heb je een website dat meegroeit met jouw bedrijf!

Full Service Reclamebureau

De promotie van een bedrijf gaat verder dan alleen de website. Het kunnen (her)gebruiken van grafisch materiaal van drukwerk en digitaal werk zorgt ervoor dat je in beide gevallen een lager tarief geniet, en dat de huisstijl consistent blijft in alle media.

Zoekmachineoptimalisatie.

Een website werkt ook als klantentrekker. Vindbaarheid in zoekmachines is hierbij van vitaal belang. Bij alle opdrachten houden wij rekening met de indexeerbaarheid door zoekmachines, maar we kunnen desgewenst ook zorgvuldig aandacht besteden aan de SEO van jouw website.

De voordelen van een eigen website

Vindbaar zijn

Het internet is het grootste informatieregister ter wereld, en verreweg het meest gebruikte zoekmiddel om uit te komen bij de juiste partij. Men gebruikt zoekmachines als een soort Gouden Gids. Met een eigen website wordt het mogelijk om de klanten op te vangen die specifiek op zoek zijn naar de producten en diensten die jouw bedrijf biedt.

Overtuigen

De aandacht van een bezoeker is vluchtig. Vaak zijn zij door meerdere websites aan het bladeren om informatie te zoeken, of een geschikt bedrijf te selecteren. Het is daarom belangrijk dat een website zorgvuldig is vormgegeven en dat de bezoeker snel de juiste informatie kan vinden. Dit schept vertrouwen en legt een gezonde basis voor een klantrelatie.

Indruk wekken

Een professioneel vormgegeven website geeft de impressie dat het bedrijf goed gevestigd is. Hoe gemeen het ook is, mensen haken snel af als een website er rommelig uitziet. Het geeft de angst dat het bedrijf net zo rommelig functioneert als dat het eruitziet. Vooral bij grotere investeringen zoeken mensen naar zekerheid.

Laat de kans niet liggen om te laten zien dat jouw bedrijf alles tot in de puntjes goed geregeld heeft, en de bezoeker dit vertrouwen geeft.

Tijd besparen

Er gaat veel tijd verloren aan onvolledige eerste contacten met klanten. Het puntsgewijs navragen van ontbrekende informatie op een nette manier kost al gauw een kwartier of meer. In veel gevallen levert het ook geen winst op, en voegt het alleen toe aan het tijdsbestek van een project.

Via een website is het mogelijk om contactformulieren in te richten en de informatievraag te vormen naar jouw proces. Ook is het mogelijk om belangrijke formulieren als algemene voorwaarden en brochures direct te delen, zodat dit later in het proces niet meer nodig is.

We helpen je graag.

Doelgerichte reclame, zo geregeld.

Neem contact op!