Projectomschrijving

Het Pagefestival (voorheen Pagepop) is een jaarlijks muziekfestival in Stadskanaal dat al bijna 30 jaar loopt. Ooit begonnen op een boerenakker met een oplegger als podium, nu een tweedaags festival met drie podia, foodtrucks, (kinder)activiteiten, poëzie en kunst.

Tot enkele jaren geleden was het Pagefestival heel herkenbaar aan de doorgaans gele flyers met zwarte opdruk. Simpel en nuchter, precies zoals dat Knoalsters betaamt. Sinds enkele edities werkt AdHive mee in de organisatie, zowel met het promotiewerk als het handen uit de mouwen steken op het festival zelf.

Ieder jaar breidt het Pagefestival weer een beetje verder uit, en het is belangrijk om daar publiek bij te vinden. Daarom hebben we de website volledig herzien, en wordt er regelmatig nieuwe content gepubliceerd en verspreid op de door ons beheerde social media-accounts.

Daar bovenop hebben we dit jaar wild mogen doen met drukwerk. Voor het festival zijn er hekwerkbanners uitgezet en spandoeken geplaatst langs hoofdpunten in de omgeving, zijn er posters voor de kinderactiviteiten in scholen opgehangen, en zijn er grote hoeveelheden flyers verspreid via de horeca.

Voor de volgende (jubileum-)editie gaan we nóg verder, en breiden we uit met een webshop en voor de gelegenheid gedrukte shirts. Stay tuned!

Opgeleverd werk

  • Website
  • Visitekaarten
  • Banners (PVC en vlaggendoek)
  • Beeldbewerking varia
  • Social Media (aankleding en bijhouden)
  • Posters, Flyers (verschillende formats/doelgroepen)