Projectomschrijving

Catering-ondernemer Roger Janssen specialiseert zich in de Indonesische keuken. Zijn bedrijf, Warung Ledeng, is in Limburg een heus begrip. Voor zijn recepten reist hij regelmatig af naar Bali, waar armoede een heftige impact heeft op de samenleving. Samen met andere betrokken metgezellen heeft hij daarom besloten om een fonds op te richten, waarmee geld ingezameld wordt om kinderen in Bali te steunen met schoolgeld en middelen.

Naar de wens van de stichting is het bestaande logo van Warung Ledeng overgenomen en uitgebreid voor dit doel. We hebben een website opgezet om in informatie te kunnen voorzien, en mailadressen ingericht voor het bestuur.

Als cateraar staat Roger regelmatig voor grote groepen; perfecte kansen om geld voor het goede doel in te zamelen! Daarom hebben we een aantal presentatiemiddelen in het leven geroepen in de vorm van roll-up banners en verscheidene posters. Ook hebben we een bijzondere, handzame visitekaart ontworpen dat vijfvoudig (!) uitgeklapt kan worden, en zo in een informatieve flyer verandert.

Opgeleverd werk

  • Website
  • Visitekaarten
  • Beeldbewerking
  • Ingerichte Social Media-accounts